Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

rolex replika
Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


Csípések

 

 

Csípések megelőzése

 

NATURLAND SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SPRAY 100ml

 


Etil-butil-acetil-aminopropionát tartalmú szer, amelyet bőrfelületre juttatva, a felvitel vastagságától függően, a vérszívó rovarokat (pl. szúnyog, kullancs) 4-6 órán keresztül távol tartja.


VAPE DERM HERBÁL SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ PUMPÁS AEROSZOL 100ml

 


Citromolajat és eukaliptuszt tartalmazó hatóanyagának köszönhetően 2-3 órán át hatékonyan távol tartja a vérszívó rovarokat. Eukaliptusz illata frissítően hat a nyári melegben. Tej állagának köszönhetően könnyen felvihető a bőrre.


 VAPE DERM HERBÁL SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ KRÉM 150ml

 

 

Citromolajat és eukaliptuszt tartalmazó hatóanyagának köszönhetően 2-3 órán át hatékonyan távol tartja a vérszívó rova- rokat. Krém állagának köszönhetően ápolja és hidratája is a bőrt. Eukaliptusz illata felfrissíti az egész testet.


 VAPE DERM HERBAL TÖLRŐKENDŐ 15X

 

 

A kendő használata praktikus és egyszerű. Használat után a tasak légmentesen zárható, így a többi kendő nem veszíti el nedvességtartalmát. Citromolajat és eukaliptuszt tartalmazó hatóanyagának köszönhetően 2-3 órán át hatékonyan távol tartja a vérszívó rovarokat. Eukaliptusz illata révén frissítőkendőként is hatásos.

 

 

 

 

 

Csípéssel járó viszketés és bőrpír csökkentése

 

AFTER BITE KIDS KRÉM 20G

 

 

Elsősegély rovar- és egyéb csípésekből, enyhe bőrirritációból és kiütésekből eredő viszketés csillapítására.


 AUTAN AKUT CSIPÉS UTÁNI AEROSOL 8ml

 

 

Hűsíti, nyugtatja és ápolja a bőrt, pl, rovar- vagy csaláncsípés után.


 VAPE DERM HERBÁL CSÍPÉS UTÁNI BŐRNYUGTATÓ STIFT 10ml

 

 

Citronella hatóanyaga megnyugtatja a bőrt a szúnyog, légy, darázs, bögöly, medúza, csalán csípése után. Eukaliptusz tartalma enyhíti a csípés fájdalmát, és hűsíti a bőrt. Ha közvetlenül a csípés után a bőrre kenjük, megelőzhető a kivörösödés és a duzzanat.


 VAPE DERM HERBAL KRÉMSTIFT 2IN1 40ML

 

 

Az első olyan termék, amely nem csak a szúnyog- és kullancscsípésektől véd, hanem a nyugtató stiftnek köszönhetően azonnali enyhülést hoz, ha kirándulás során a csalán vagy tengeri lubickolás közben a medúza csíp meg bennünket. Citronella és eukaliptusz olaj tartalmának köszönhetően kellemesen hűsíti a bőrt a nyári melegben.

Rovarriasztó, amely hatásosan védi a bőrt a szúnyogoktól, kullancsoktól, bögölyöktől. A stift megszünteti a viszketést.


 BIOMED SVÉDKESERŰ KRÉM 60G

 

 

A krém szúnyog illetve rovarcsípések okozta kellemetlen bőrtünetek ápolására, enyhítésére ajánlott. Alkalmazható továbbá minden olyan esetben, amikor a svédcsepp külsőleges használata javasolt. 12% gyógynövény kivonatot (svédkeserű tinktúra) és mentolt tartalmaz. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz!


 Antivakarin krém 20g

 

 

Az antivakarin krém alkalmas különböző rovarcsípések (szúnyog, pók, méh, darázs) által okozott, a medúza, csalán érintése által kiváltott, valamint az allergiás eredetű (pl.: napfény hatására megjelenő) fájdalmas viszketés csillapítására, megszüntetésére. Speciális gyógynövénykivonatokat és növényi foszfolipideket tartalmaz vízzel lemosható krémben. A viszkető kellemetlen érzés 10-20 másodpercen belül enyhül, majd megszűnik. Használatával megelőzhető, hogy a csípés helyén feszülő duzzanat alakuljon ki, mert a krém hatóanyagai elősegítik a visz-ketést kiváltó anyagok gyors fel-szívódását és megnyugtatják a bőrt. a csípés helyén mérsékeli, illetve megszünteti a viszkető érzés nap-szakonként ismétlődő kiújulását és ezáltal a fájdalmas „vakart” sebek kialakulása megelőzhető, ami kis-gyermekeknél különösen előnyös. a krém gyógynövény komponensei elősegítik a hámosodást és a seb-gyógyulást, ezért a krém alkalmas a már hámsérült (elvakart) csípések kezelésére is.