Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

rolex replika
Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


Dermokozmetikumok
Ajándékcsomagok
  Ajándékcsomagok

 Válasszon ajándékcsomagot szerettei részére: 

  • Vichy
  • Eucerin
  • Fytofontana
  • Babe
  • Nivea
  • Neutrogena
Vichy
  Vichy

A Laboratoires Vichy 1931 óta történt megalapítása óta a férfiak és nők mindennapjaiban segíti a bőr ápolását, amelynek alapja a Vichy termálvíz és a gyógyszertani kutatásokból származó tudás egyedi kombinációja. Eredményeiket klinikai vizsgálatok támasztják alá. A termékpaletta lefedi a bőrnek az egyes életkori szakaszokban szükséges ápolási sajátságait.

Eucerin
  Eucerin

Az Eucerin Bőrápolási Szakemberei több mint 100 éves, a kozmetikai bőrápolási technológiában és az orvosi bőrápolási kezelésekben szerzett tapasztalatokra hivatkozhatnak. Mivel a vezető bőrgyógyászokkal szorosan együttműködve dolgoznak,  ezért mindig napra készek a legújabb bőrgyógyászati felfedezésekkel kapcsolatban. Ezzel garantálják a megbízható és hatékony termék innovációkat.

Babe
  Babe
A Spanyolországban gyártott, gyógyhatással bíró Babé dermokozmetikai termékek magas minőséget képviselnek és csakis patikákban kaphatók. Gondosan válogatott természetes aktív összetevőket tartalmaznak.

replicas relojes

Fytofontana
  Fytofontana

A Fytofontana Cosmeceutical egy az amerikai bőrgyógyászok szakmai tapasztalatát a technika legmodernebb, biotechnológiai módszereivel ötvözi, így a hagyományosan vett kozmetikai kezelések határait kitolja. Magában foglalja a dekorativitás jelentőségét, a saját külsőnk iránti gondoskodást, testünk megfelelő karbantartását, és mindenekelőtt annak szüntelen ápolását. 

Uriage
  Uriage

Az Uriage egy kizárólag patikai forgalmazású dermokozmetikai márka, amelyet az egyedülálló Uriage termálvíz felhasználásával, bőrgyógyászok közreműködésével fejlesztettek ki. A márka világszerte több mint 70 országban van jelen; Magyarországon 2013. november óta elérhető.