Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

rolex replika
Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


Elektromos készülékek

 

 

 

INFRALÁMPÁK
 
 
 BEURER COMPACT INFRALAMPA 100W IL11 

 
 
 
 
 
 
 
Meghűlések,izommerevségek esetén alkalmazható infralámpa. Modern formatervezés. 5 dőlési szögben állítható lámpafej.Teljesítmény: 100 W.

 WOLF IR-110 INFRALÁMPA

 
 
 
 
 
 
 
 
100W izzó,mélyreható melegítés,állítható irány,hőálló muanyag ház,1,5m hálózati csatlakozókábel. 
 

 
 

 

INHALÁTOR, PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉKEK

 

 
KOMPRESSZOROS INHALÁTOROK OMRON C30/C29 GYÓGYSZERPORLASZTÓ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Kompresszoros otthoni inhalátor. Tartós inhalációs szett, beépített inhalációs szett tartóval. Felnőtt és gyermek maszk . Könnyen hordozható, kezelhető és tisztítható. 
 

 


 
 

 

 
 EKG KÉSZÜLÉK
 

 

DR.HU EKG  KESZULEK 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Használata egyszerű, a használóknak csak kétszer kell megnyomniuk a start gombot és óvatosan elhelyezniük a hüvelykujjukat az elektródokon. A készülék automatikus működésű, minden mérés csak 30 másodpercet vesz igénybe, ahol 15 másodpercen keresztül folyamatos EKG jelek lesznek megörökítve.  Az eredmények nem diagnosztikus jellegűek, sem kiértékelő kapacitása nincs, csak ellenőrző funkcióra használható.
 
 
 
 

 

MÉRLEGEK

 

 
 
 
 OMRON HN283 SZEMÉLY TESTSÚLYMÉRŐ MÉRLEG
 

 
 
 
 
 
 
Az Omron legújabb formatervezett vékony, digitális személymérlege, mely 0.1kg-os pontosságú. Testsúlymérő mérleg,  4 szenzoros. 150 kg-ig mérés. Érintéses bekapcsolás. Automatikus kikapcsolás. Csúszásgátlós tappancsokkal ellátott.Biztonsági hőkezelt üvegfelület. Elemtakarékos.
 
 
 

 

VÉRNYOMÁSMÉRŐ KÉSZÜLÉKEK 

 

 
DR.HU VERNYOMÁSMERŐ AUTOMATA FELKAROS BD-550
 

 
 
 
 
 
 
 
"Fuzzy Logic" technológia. Egyszerű kezelhetőség. Extra méretű LCD kijelző. Egyszerre 2 fő által is használható. 120 mérési adat tárolására alkalmas memória. Automatikus kikapcsolás, energiatakarékod üzemmód. Alacsony töltöttség jelző. 4 db AAA 1,5V alkáli elemmel üzemeltethető. Idő és dátum kijelző.

 OMRON M4-I VERNYOMASMERŐ AUTOMATA DIGITALIS 
 

 
 
 
 
 
 
 
Intellisense technológiával működő, automata felkaros vérnyomásmérő készülék. 14 mérést rögzítő memória. Mandzsetta több méretben (S, M, L). Könnyű kezelhetőség. Nagyméretű gombok és kijelző.

 OMRON M2 COMPACT VERNYOMASMERŐ 
 
 

 
 
 
 
 
Klinikailag minősített. Vérnyomásmérő Pontosság-ellenőrző Országos Hálózat ajánlásával. 14 férőhelyes memória. Szisztolés, diasztolés, pulzus érték egyszerre látható. Szívverés szimbólum jelzi, ha a mért adat a normál értékhatáron kívül esik. Egy nagy működtető gomb, könnyen olvasható, 3 soros kijelző.
 
Normál méretű mandzsettával alapfelszerelés, de választható más méret is. Elemmel és adapterrel is használható. Könnyen kezelhető.

OMRON M3-I  VERNYOMASMERŐ AUTOMATA 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vérnyomásmérő Intellisense technológia:pontos, egyszerű, gyors, kényelmes és fájdalommentes mérés, személyre szabott mandzsetta felpumpálás. Klinikailag minősített. Valós, átlag vérnyomásérték kijelzésSzabálytalan szívritmusérzékelés. Vérnyomásmérő Pontosság-ellenőrző Országos Hálózatajánlásával. Dátum- és időkijelzés, 42 férőhelyes memória az otthoni vérnyomásméréshez Szisztolés, diasztolés, pulzusérték egyszerre látható1 nagy működtető gomb, könnyen olvasható kijelző. 
Szállított mandzsetta: normál. Választható mandzsetta. Elemmel és adapterrel is használhó. Szívverés szimbólum villog, ha a mért adat a normál értékhatáron kívül van.

VERNYOMASMERŐ M6 OMRON


 
 
 
 
 
 
 
Vérnyomásmérő Intellisense technológia pontos, egyszerű, gyors, kényelmes és fájdalommentes mérés, személyre szabott mandzsetta felpumpálás. Szállított mandzsetta Comfort Cuff (kényelmes,2 az 1-ben mandzsetta) extra és normál karméretre. Választható mandzsetta (árkülönbözet fizetésével) csecsemő, gyerek, extra, multi Comfort Cuff (kényelmes). Valós, átlag vérnyomásérték kijelzés. Szívritmuszavar érzékelés. Mozgásérzékelés. Vérnyomásmérő Pontosság-ellenőrző Országos Hálózat ajánlásával.
 
Dátum és idő kijelzés, 90 férőhelyes memória, az otthoni vérnyomásméréshez. Szisztolés, diasztolés, pulzus érték egyszerre látható. Nagy, könnyen olvasható kijelző és működtető gombok. Elemmel és adapterrel is használható.

 ROMED BP-1000 FELKAROS AUTOMATA VERNYOMASMERŐ
 

 
 
 
 
 
Könnyű használata miatt a ROMED HOLLAND BP-1000-as felkaros vérnyomásmérő nagyon népszerű háztartási eszköz. Pontos oszcillometrikus mérési módszerrel rendelkezik: az oszcillometrikus mérés segítségével a BP-1000-es készülék a minimálisra csökkenti a tévedés lehetőségét, és kevésbé érzékeny a zavaró tényezőkre, pl. ha mérés közben picit megmozdul a test, attól még pontos mérést tud végezni. A beépített mikroszámítógépes chipet és a szilikon nyomásérzékelőjét híres MOTOROLA cég tervezte és gyártotta. Az extra széles folyékony kristályos kijelzőről könnyűszerrel le lehet olvasni az eredményt, így még a középkorú és idősebb emberek számára is megfelelő. A levegőpumpálás, a mérés, majd a levegő fokozatos kieresztése, mind-mind automata folyamat, a felhasználó csak könnyedén meg kell nyomja a gombokat. Kétszeresen is hajlított felszíne, kis kiszerelése és tökéletes formája miatt a ROMED HOLLAND BP-1000-as felkaros vérnyomásmérő könnyű hordozni.

ROMED BP-WR20 CSUKLORA HELYEZHETŐ AUTOMATA VERNYOMASMERŐ
 

 
 
 
 
 
A ROMED® HOLLAND BP-WR20-as csuklós vérnyomásmérő ismeri az oszcillometrikus mérési eljárásokat, amelyeket a kórházakban végeznek, sőt, ehhez még sztetoszkóp sem kell, a vérnyomást mégis pontosan és tudományosan meg lehet mérni a segítségével. Mivel a készülék oszcillometrikus és szilikonos nyomásérzékelő technológiával rendelkezik, a vérnyomás non-invazív módon mérhető. Szisztolés és diasztolés érték is mérhető, és ugyanakkor a szív pulzusértéke is megállapítható. A ROMED® HOLLAND BP-WR20-as csuklós vérnyomásmérőbe importált mikroszámítógépes chip és szilikon nyomásérzékelő van beleépítve. Az extra széles folyékony kristályos kijelzőről könnyűszerrel le lehet olvasni az eredményt, így még a középkorú és idősebb emberek számára is megfelelő. A levegőpumpálás, a mérés, majd a levegő fokozatos kieresztése, mind-mind automata folyamat, a felhasználó csak könnyedén meg kell nyomja a gombokat. 
 
 

 

 
VÉRCUKORSZINT MÉRŐ KÉSZÜLÉKEK
 
 

 

 ACCUCHEK ACTIVE VERCUKORSZINTMÉRŐ KÉSZÜLÉK

 
 
 
 
 
 
 
A minta felcseppentéséhez a tesztcsík kivehető a készülékből, a vércsepphez érintve magától felszívja a szükséges mennyiségű vért. Laboratóriumi pontossággal, széles tartományban mér. Mérési idő: 5 másodperc. Mérési tartomány: 0,6-33,3 mmol/l. Memória: 200, dátummal és időponttal. Infravörös csatlakozás számítógéphez. Gyors, egyszerűen használható, biztonságos.

 D-CONT  PERSONAL OPTIMUM PLUSSZ VERCUKORSZINTMÉRŐ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dcont Personal Optimum Plusz beszélő vércukormérő készülék. Infravörös adatátvitel számítógépre. A kapillláris elven működő csík (önfelszívó, nem kell cseppenteni) és a kódolás kódkártyával és manuálisan is történhet. A készülék a reagens csík behelyezésére bekapcsol. Csíkkidobó funkció - a reagens csíkot érintés nélkül eltávolíthatjuk. Dátum és idő kijelzése és 500 mérési eredmény tárolása, 7-14-28 napos átlag számítás. A Dcont Personal Optimum Plusz készülék speciálisan látáskárosult emberekneklett kifejlesztve. Egyedi funkciója, hogy képes a mérési instrukciókatés a mérési eredményeket egy beépített hangszóró segítségével emberihangon elmondani és nem csak a képernyőjén megjeleníteni. Egy átlagos mérés mindössze csak 5 másodpercig tart. Automatikus kikapcsolás:  2 perc után. Memória: 500 adat (a mérés idejével és dátumával).

D-CONT  PERSONAL OPTIMUM VERCUKORSZINTMERŐ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Infravörös adatátvitel számítógépre. A kapillláris elven működő csík (önfelszívó, nem kell cseppenteni) és a kódolás kódkártyával és manuálisan is történhet. A készülék a reagens csík behelyezésére bekapcsol. Csíkkidobó funkció - a reagens csíkot érintés nélkül eltávolíthatjuk. Dátum és idő kijelzése és 500 mérési eredmény tárolása, 7-14-28 napos átlag számítás. Egy átlagos mérés mindössze csak 5 másodpercig tart. Automatikus kikapcsolás:  2 perc után. Memória: 500 adat (a mérés idejével és dátumával) .

D-CONT  START VERCUKORSZINTMERO 
 

 
 
 
 
 
 
 
Dcont Start vércukorszintmérő készülék használata egyszerű, szakképzettséget nem igényel. A méréshez mind a C Test, mind pedig a Personal Aktív Test reagens csík egyaránt használható. A készülék kereskedelmi forgalomban már nem kapható.D-