Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

rolex replika
Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


Férfigondok
 
 
PROSZTATA MEGNAGYOBBODÁS KEZELÉSE 
 
 
PROSTAMOL UNO KAPSZULA 30x, 60x
 
A Prostamol uno természetben előforduló, növényi hatóanyagot tartalmazó gyógyszer.rolex replika A kivonat hatóanyagai meggátolják a prosztata megnagyobbodását okozó enzimek és hormonok hatásait. A gyógyszer a jóindulatú dülmirigy (prosztata) megnagyobbodás I. és II. stádiumában a vizelési nehézség kezelésére szolgál. (Az I. stádiumban a vizelési panaszok mellett a hólyag teljes kiüreplika óra webáruházrítése még lehetséges, a II. stádiumban viszont már több, mint 50 ml 
vizelet visszamarad a hólyagban a vizelés végén.)
 
 
 
PEPONEN 300MG  KAPSZULA 100X
 
Tökmagolaj kivonatot tartalmazó készítmény, amely csökkenti a prosztata (dülmirigy) jóindulatú megnagyobbodását kísérő tüneteket (pl. fájdalmas vizeletürítés, éjszakai vizelésekgyakorisága)Alkalmas replika óra keringési betegségek megelőzésére és kiegészítő kezelésére.
 
 
 
 
 
 
 
PEPONEN 600 MG AKTÍV KAPSZULA 60x
 
Tökmagolaj kivonatot tartalmazó készítmény, amely csökkenti a prosztata (dülmirigy) jóindulatú megnagyobbodását kísérő tünetek (pl. fájdalmas vizeletürítés, éjszakai vizelések gyakorisága) csökkentésére.  Alkalmas keringési betegséreplika órákgek megelőzésére és kiegészítő kezelésére.
 
 
 
 
 
 
 
 
SABALLO 320 MG KAPSZULA 30X 60X
 
A kapszula 320 mg törpepálma kivonatot tartalmaz amely a prosztata (dülmirigy) megnagyobbodása miatt kialakuló vizelési zavarok kezelésére alkalmazható.
 
 
 
 
 
SUPHERB-PROSTATA-GUARD TABLETTA 60x
 
Prosta-Guard törpepálma, afrikai törpepálma, fügekaktusz,replika órák csalángyökér, tökmag és kurkuma kivonatot, likopint, D vitamint, szelént és cinket tartalmazó komplex étrend kiegészítő készítmény, melynek hatóanyagai hozzájárulnak a prosztata és az alsó húgyúti szervek egészséges működéséhez.
 
 
 
 
 
 
PROSTAZYN TABLETTA 60X
 
Kombinált hatóanyagú készítmény: törpepálma-termés, csalángyökér és aranyvesszőfű kivonatot tartalmaz. Alkalmazása ajánlott jóindulatú prosztata-megnagyobbodás, valamint az annak következtében fellépő alábbi panaszok, tünetek kezelésére: gyakori,replika óra vagy sürgető éjszakai és nappali vizelési inger, nehéz, akadozó, vagy fájdalmas vizelés, utócsepegés,  a húgyhólyag tökéletlen kiürítésének érzése.
 
 
 
 
 
 
PROSTENAL PERFECT KAPSZULA WALMARK 60x
 
A Prostenal  Perfect két, élettani hatással rendelkező, gyógynövény összetevő, a törpepálma és csalán, valamint a likopin kombinációja, melyek hatóanyagaik révén hatékony segítséget nyújthatnak a prosztata egészséges működéséhez. A likopin,replika órák boltja egy a karotinoidok csoportjába tartozó anyag, mely hatékony antioxidánsként hozzájárul a szervezet káros oxidatív 
folyamatainak gátlásához.
 
 
 
PROSTAYOL KAPSZULA  100x
 
Tökmagolajat és halolajat tartalmazó étrend-kiegészítő férfiaknak. A telített zsírsavak többszörösen telítetlenekkel való helyettesítése az étrendben kedvezően befolyásolja a vérben lévő zsírok szintjét (koleszterin, triglicerid).  Emellett, kedvező hatással van a húgyúti rendszer (húgyhólyag, vizeletáramlás) helyes működésének a fenntartására. Hozzájárul a húgyhólyag és a prosztata normális működéséhez.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HERBÁRIA KISVIRÁGÚ FÜZIKE FILTERES TEAKEVERÉK 20X
 
A füzikefűből készített gyógytea népgyógyászati megfigyelések és kísérleti adatok szerint kedvezően befolyásolja a prosztata megbetegedésekkel járó vizelési nehézségeket. Kezdetben önmagában vagy teakeverék alkotójaként, később a gyógyszeres kezelés kiegészítőjeként alkalmazható, gyulladáscsökkentő hatású növény. 
 
 
 
BIONIT KISVIRÁGÚ FÜZIKE TABLETTA 30 g 
 
A kisvirágú füzike fő hatóanyaga a béta-szitoszterin. Hatékony orvossága a prosztatabetegségeknek, mint állandó vizelési inger,replika órák árral utócsepegés, ürítési képtelenség, vizeletpangás, a pangás okozta fertőzés és vérzés.  Alkalmazása férfiaknak megelőzés céljából 45 év felett ajánlatos. Hólyaggyengeség vagy hólyag- ill. húgycsőgyulladásban szenvedő nők számára is ajánlatos, mivel gátolja a gyulladást és növeli a vizelet mennyiségét.
 
 
 
 
 
POTENCIANÖVELŐ KÉSZÍTMÉNYEK 
 
 
LIFEPLAN POTENZIA TABLETTA 30 db
 
A Potenzia tabletták vitaminok és ásványi anyagok mellett természetes eredetű gyógynövényeket is tartalmaznak. Ezek egyike a Serenoheteroside nevű aktív hatóanyagot tartalmazó fűrészpálma néven is ismert Serenoa kivonata. Az antioxidánsok, vitaminok és ásványianyagok különleges összetétele kifejezetten a féreplicas panerairfi szervezet számára biztosítja a mindennapi munkához szükséges energiát és az egészséges férfierő fenntartását.
 
 
 
 
 
Sextra egy 30 szemes, kizárólag gyógynövényeket tartalmazóreplicas rolex étrend-kiegészítő tabletta, melyet férfiak számára fejlesztettek ki.
Naponta egy szemet kell beszedni, lehetőleg étkezés előtt egy órával, vagy étkezés után legalább egy óra elteltével. Azért javasolt, hogy ne telített gyomorba szedje be, mert a hatóanyagok felszívódása üres, vagy viszonylag üres gyomorból sokkal optimálisabb, hatékonyabb lesz, ezáltal a hatását sokkal jobban fejtheti ki.
A hatása úgy jelentkezhet,replika órák hogy fokozza a vérbőséget, ezáltal egy sokkal erősebb és hosszabban tartó erekció eléréséhez segítheti hozzá!
 
ÓVSZEREK