Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

rolex replika
Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


Fogzás, fogápolás

Témához kapcsolódó tanácsadás

  • Tudnivalók a fogzásról
  • Fogfájás csökkentése
  • Fogápolás csecsemő és kisgyermekkorban
  • Fogkefe kiválasztása

 

 
 
DOLOGEL fogínynyugtató gél 25ml
 
A fogíny masszázs gél a szájban lévő különböző sérülések és irritáció esetén, illetve kisgyermekeknél a fogzás idején használható! A gél valeriána, kamilla és propolisz kivonatot tartalmaz.
 

 
MUNDISAL GÉL 8g
 
Száj-, orr- és garatnyálkahártya felületeinek kisebesedése, vagy kifekélyesedése következtében kialakuló fájdalom és gyulladás kezelésére. A szalicilát-tartalmú készítmény. A szalicilát-származékok a méhlepényen átjutnak, ezért a gyógyszert nem szabad alkalmazni a terhesség utolsó három hónapjában.  A terhesség első kétharmadában, valamint szoptatás ideje alatt mivel a szalicilátok minimális mértékben megjelennek az anyatejben. Kb. 1 cm gél csíkot kell a fájdalmas területre felvinni, naponta 3-4-szer előnyösen lefekvés előtt is. Szükség esetén a gélt enyhén, a fájdalmas területre be kell masszírozni. Szájnyálkahártya kezelése esetén a kezelést étkezés után kell elvégezni. A kezelést mindig tiszta újjal kell a kezelendő felületen elvégezni.
 
 

DENTINOX-N gél 10g
 
A Dentinox fogínygél a gyermekeknél az első tejfogak kibújása és valamennyi tejfog megjelenésekor a fájdalom és a gyulladás csökkentésére alkalmazható.  Helyi érzéstelenítő (lidokain) és gyulladáscsökkentő (kamilla tinktúra) hatóanyagokat tartalmaz. Kizárólag helyi kezelésre használható! A kezdődő fogzás első jeleinél borsónyi mennyiségű gélt kell tiszta kézzel vagy fültisztító pálcával a fogíny érintett területeire felvinni és finoman bedörzsölni. A kezelést naponta 2-3-szor, különösen az étkezések után és elalvás előtt ismételni szükséges. Naponta 3-nál többször nem alkalmazható lidokain-tartalma miatt!
 
 
KÖRÖMRÁGÁS, UJJSZOPÁS CSÖKKENTÉSE 
 
 
DAUMEXOL KÖRÖMRÁGÁS ELLENI LAKK 10ml
 
Gyermekeknél tapasztalható makacs körömrágás és ujjszopás leküzdésére. Fiatalok és felnőttek esetében is segít a körömrágásról való leszokásban. Gyermekeknek 2 éves kortól ajánlott.A körömlakként felvitt filmréteg a száradás után szagtalan és észrevétlen. Szembe, nyílt sebbe ne kerüljön. 
 
 
 
 
 
 
FOGKRÉMEK BABÁKNAK ÉS GYERMEKEKNEK 
 
 
ELMEX CHILDREN FOGKRÉM 50ml
 
A tejfogak épségének megőrzése orologi replica italia alapvető fontosságú a maradandó fogak egészsége szempontjából.
 
 

 
 
ELMEX JUNIOR FOGKRÉM 75ml
 
Hatékony szuvasodás elleni védelem az újonnan kifejlődött maradó fogak számára. 6-12 éveseknek.
 
 

 
GABI TEJFOGKRÉM
 
 
 
 
 
 
 

 
NENEDENT BABY