Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

rolex replika
Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


Homeopátia
Általános tudnivalók
  Általános tudnivalók

A homeopátia a nem hagyományos gyógymódok közé tartozó gyógyszeres terápia, az orvostudomány egyik ága. Bár a homeopátia gyökerei az ókorba nyúlnak vissza, sokáig csak az alternatív terápiás lehetőségek között megbújva szerepelt, azonban napjainkban népszerűsége ismét növekszik. 

replica rolex

Remedia Házipatika
  Remedia Házipatika
replica watches

A homeopátiás házipatika 28 egykomponensű szert tartalmaz, a legfontosabbakat, amelyekre legtöbbször van szükség napjainkban. Az alábbi táblázatban lévő leírás alapján könnyen megállapítható, hogy mikor melyik termékre van szükség.

 

 

Boiron
  Boiron

A Boiron francia családi vállalkozásként indult homeopátiát kutató és homeopátiás készítményeket gyártó cég. Mostanáig több mint 100 klinikai tesztet végeztek el a BOIRON kutatólaboratóriumaiban.rolex replika Ezek a vizsgálatok elemzik a homeopátiás szerek hatásmechanizmusát, valamint a placebo és a valós gyógyszer hatása közti szignifikáns különbségeket. 

 

 

 

Heel
  Heel

A Heel cég neve a latin ,,Herba est ex luce”- ,,a gyógynövény a fényből származik” − mondat kezdőbetűinek kombinációja. A Heel napjainkban a homeopátiás gyógyszerek világszerte egyik legnagyobb előállítója és forgalmazója, a világ több mint 40 országában rendelkezik képviselettel, valamint 10 saját külföldi leányvállalatot működtet.

 

 

Schüssler sók
  Schüssler sók
Dr. Wilhelm Schüssler német származású orvos fejlesztette ki 1873-ban azt a só-terápiát, mellyel a szervezetben jelenlévő 12 féle esszenciális só sejtszintű információs hatását, hiányállapot esetén energetikailag, az információ szintjén pótolni lehet.
 
Schüssler zselék
  Schüssler zselék

Az ásványi anyagok az anyagcsere szinte minden fázisában fontos szerepet töltenek be. Egy-egy ásványi anyag több funkciót is ellát a szervezetben. Ha kevesebb ásványi anyag kerül a szervezetbe vagy zavart szenved beépülése, az különböző betegségek kialakulásához vezet, illetve szépségünk rovására megy. E kényes egyensúly kialakításában lehetnek segítségünkre a Schüssler-féle krémzselék, melyek az építésvezetőkhöz hasonlóan irányt mutatnak szervezetünknek, hogy mit kell tenni az egyensúlyi állapot visszaállításához, és megtartásához.

replicas de relojes