Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

rolex replika
Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


Tanács-adás, aktualitások

Ismertetők cumik kiválasztásához

Ismertető a cumik kiválasztásához    

 

ORTODONTIKUS FORMA - A szoptatás a legjobb a csecsemő és az anyuka számára. Amennyiben mégsem tudna szoptatni, akkor olyan etető cumit kell kiválasztani, amelyik a legjobb a csecsemő számára. a kutató orvosok és védőnők bevonásával kifejlesztett ortodontikus forma a lehető legjobb hűséggel utánozza az anya mellbimbójának formáját szoptatás közben. Ezzel a csecsemőt a szopáshoz legjobban közelítő élményhez juttatja. az ortodontikus formájú etetőcumi használata mellett a csecsemők jelentős része nem utasítja el a későbbi anyamellből történő táplálást.  

 

LYUKMÉRET - Nagyon fontos, hogy a csecsemő táplálkozása megfelelő ütemben történjen. Ha túl gyorsan táplálkozik, akkor nem megfelelő mértékű lesz a szájüregi elsődleges emésztési funkció, túl gyorsan jut túl a táplálék a szájüregen és nem tud a nyállal megfelelően keveredni. a táplálék fajtáinak megfelelően kialakított lyukméretű etetőcumit kell használni.

 

SZELEP - A cumisüvegből történő táplálás során óhatatlan a "levegő nyelés". A bélrendszerbe kerülő levegő hascsikarást okozhat. A levegő nyelés mértékének csökkentésére a legegyszerűbb és leghatékonyabb módszer a táplálék fogyás hatására a cumisüvegben keletkező vákuum csökkentése. Erre szolgál az etetőcumi oldalán kialakított kis szelep, amely az elfogyasztott táplálék helyére levegőt enged be a cumisüvegbe. Így a cumizás nem nehezül meg feleslegesen és a csecsemő szájából nem kell állandóan kivenni az etetőcumit.

 

MÉRETRENDSZER - A kisgyermek növekedésével együtt növekszik a szájüregi berendezése is. Az etetőcumi méretének helyes kiválasztásával követni lehet a gyermek növekedését és ezzel javítani lehet az etetés komfort érzetét.

MINŐSÉG - Az etetőcumi kiválasztása bizalmi kérdés, hiszen az anyuka és mi is a legjobbat szeretnénk a kisgyermeknek. Óvatos tisztítással sokáig használhatóak a cumik. 

 

Tovább a cumikhoz >>

 


Vissza az előző oldalra