Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

rolex replika
Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


Kullancs, tetű, szúnyog, atka okozta csípések kezelése

 

 

FEJTETVESSÉG ÉS RÜHESSÉG KEZELÉSÉRE SZOLGÁLÓ TERMÉKEK

 

NOVASCABIN KÜLSŐLEGES EMULZIÓ 70g

A rühatka fertőzés külsőleges kezelésére alkalmazható dimetil-ftalát tartalmú szer. Különös gondot kell azokra a helyekre fordítani, ahol a rüh tünetei láthatók, továbbá ahol a rüh leggyakrabban található, ujjak között, testhajlatok, csuklók, hónaljredők, emlők. Gyermekek, csecsemők rühmegbetegedésénél is alkalmazható. A nyálkahártyákat nem szabad bekenni. A családtagok fertőződhetnek, vizsgálatuk javasolt. Az emulzió irritálja a szemet is, ezért védeni kell azt, ha a fejbőrön alkalmazzák az emulziót.

 

 

 

 


PARANIT TETŰÍRTÓ LOTION 100ml

Összetétele egyedülálló, kókuszolajat és ánizst tartalmaz. Hatásmechanizmusa egyszerű: bekerül a tetű légzőrendszerébe, ahol fulladást és kiszáradást okoz. A Paranit ilang-ilang (kananga) olajat is tartalmaz. Ez az olaj csökkenti a vakarás okozta bőrirritációt.

 

 

 


PEDEX TETŰÍRTÓ HAJSZESZ 50ml

A hajszesz fejtetű és lapostetű elölésére alkalmas. A száradási idő (5-15 perc) elegendő a tetvek és a serkék biztonságos elpusztításához.

 

 

 

 

CSÍPÉSEK TÜNETEINEK CSÖKKENTÉSÉRE SZOLGÁLÓ TERMÉKEK 

 

Csípések megelőzése

 

NATURLAND SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SPRAY 100ml

Etil-butil-acetil-aminopropionát tartalmú szer, amelyet bőrfelületre juttatva, a felvitel vastagságától függően, a vérszívó rovarokat (pl. szúnyog, kullancs) 4-6 órán keresztül távol tartja.

 

 

 


VAPE DERM HERBÁL SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ PUMPÁS AEROSZOL 100ml

Citromolajat és eukaliptuszt tartalmazó hatóanyagának köszönhetően 2-3 órán át hatékonyan  távol tartja a vérszívó rovarokat. Eukaliptusz illata frissítően hat a nyári melegben. Tej állagának köszönhetően könnyen felvihető a bőrre.

 

 


 

VAPE DERM HERBÁL SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ KRÉM 150ml

Citromolajat és eukaliptuszt tartalmazó hatóanyagának köszönhetően 2-3 órán át hatékonyan távol tartja a vérszívó rova- rokat. Krém állagának köszönhetően ápolja és hidratája is a bőrt. Eukaliptusz illata felfrissíti az egész testet.

 

 

 

 


VAPE DERM HERBAL TÖLRŐKENDŐ 15X

A kendő használata praktikus és egyszerű. Használat után a tasak légmentesen zárható, így a többi kendő nem veszíti el nedvességtartalmát. Citromolajat és eukaliptuszt tartalmazó hatóanyagának köszönhetően 2-3 órán át hatékonyan távol tartja a vérszívó rovarokat. Eukaliptusz illata révén frissítőkendőként is hatásos. 

 

Csípéssel járó viszketés és bőrpír csökkentése

 

VAPE DERM HERBÁL CSÍPÉS UTÁNI BŐRNYUGTATÓ STIFT 10ml

Citronella hatóanyaga megnyugtatja a bőrt a szúnyog, légy, darázs, bögöly, medúza, csalán csípése után. Eukaliptusz tartalma enyhíti a csípés fájdalmát, és hűsíti a bőrt. Ha közvetlenül a csípés után a bőrre kenjük, megelőzhető a kivörösödés és a duzzanat.

 

 

 


VAPE DERM HERBAL KRÉMSTIFT 2IN1 40ML

Az első olyan termék, amely nem csak a szúnyog- és kullancscsípésektől véd, hanem a nyugtató stiftnek köszönhetően azonnali enyhülést hoz, ha kirándulás során a csalán vagy tengeri lubickolás közben a medúza csíp meg bennünket. Citronella és eukaliptusz olaj tartalmának köszönhetően kellemesen hűsíti a bőrt a nyári melegben.Rovarriasztó, amely hatásosan védi a bőrt a szúnyogoktól, kullancsoktól, bögölyöktől. A stift megszünteti a viszketést.

 


BIOMED SVÉDKESERŰ KRÉM 60G

A krém szúnyog illetve rovarcsípések replica uhren deutschland okozta kellemetlen bőrtünetek ápolására, enyhítésére ajánlott. Alkalmazható továbbá minden olyan esetben, amikor a svédcsepp külsőleges használata javasolt. 12% gyógynövény kivonatot (svédkeserű tinktúra) és mentolt tartalmaz. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz!