Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

rolex replika
Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


Menstruációs panaszok, változó kór (klimax) tünetei
 
 
MENSTRUÁCIÓS PANASZOK 
 
PREMENS FILMTABLETTA  30x
 
A PreMens filmtabletta hatóanyaga a barátcserje (Vitex agnus castus) gyümölcsének standard módon előállított kivonata. font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans: auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px;" href="http://hembakningsradet.se/docs/circulars/data.php">louboutin pas cher  A barátcserje termése mérsékli a menstruáció előtti panaszokat, az úgynevezett premenstruációs szindróma tüneteit.  A PreMens enyhíti testi és lelki természetű panaszok is, melyek megnehezítik a mindennapi munkát, és amelyek jelentkezhetnekfejfájás, bőrproblémák formájában, a mellek enyhe feszülésében, alhasi panaszokban,idegességben, ingerlékenységben, továbbá hangulati ingadozásban, fáradékonyságban ésalvászavarban. A készítményt olyan nők is szedhetik, font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans: auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px;" href="http://www.tourismleafletsonline.com/admin-news.asp">ugg pas cher kik hormontartamú fogamzásgátló tablettát szednek, ugyanakkor a menstruációval kapcsolatban panaszaik vannak.
 
 
BIO-FEMIN AKTÍV KAPSZULA 30x
 
A Bio-Femin Aktív omega-3 zsírsavat és növényi eredetű gamma-linolénsavat (GLA) tartalmaz. Így egyszerűbbé teszi a szükséges tápanyagok megszerzését, melyek hozzájárulnak a szervezetben zajló hormonális változások kiegyensúlyozásához. Segítségével megelőzhetőek a női ciklusváltozás okozta kellemetlen tünetek, mint haspuffadás, hasi görcsök, hangulati zavar, étkezési rendellenesség, amelyek megnehezítik a menstruáció előtti időszakot.  Nem csak hölgyeknek ajánlott kedvező hatása. Összetételének köszönhetően erélyes gyulladásgátló effektussal is rendelkezik, így jó hatással van még többek között a reumatikus ízületi gyulladásra, az ekcémás panaszokra és az immunrendszer működésére is.
 
SIKOSÍTÓ KÉSZÍTMÉNYEK 
 
 
SZÓJAVIT INTIM GÉL 25g
 
A Szójavit intim gél enyhíti a változókor előtt és alatt fellépő szárazságot, bőr- és nyálkahártya lágyító, hidratáló, nyugtató és nedvesítő hatású.  Bőrbarát és illatanyag-mentes, használható pesszárium, kúp és tampon felhelyezésének megkönnyítésére, óvszerre és egyéb intim segédeszközzel összeférhető. Vízoldékony, nem hagy nyomot a textílián. Síkosító 
hatása folytán örömtelivé teszi az együttlétet.
 
 
 
SÁBA INTIM SIKOSÍTÓ GÉL 75g
 
Sába intim síkosító gél alkalmazható a női hüvely bármilyen eredetű szárazsága, érzékenysége esetén. Alkalmazható  a hüvelybemenetnél, a férfi nemi szerven vagy a kondomra helyezve. A szexuális érintkezés nehézségei vagy fájdalom kialakulásakor, a kapcsolatot mindkét fél számára problémamentessé teszi.
 
 
 
 
 
 
 
 
BARTOLINE INTIM SÍKOSÍTÓ GÉL 60ML
 
Intim kapcsolatokhoz ajánlott síkosító anyag. Aloe Verát tartalmaz, amely segíti megőrizni a pH-egyensúlyt a hüvelyben, valamint a méhszáj körüli hámsejteket védi. Magas az E és F vitamin tartalom is. Az aktus során a női érzékenységet növeli, a férfiét segít szabályozni.Őszibarack illatú és ízű - orálisan is használható. Fokozza a Bartoline mirigyek nedvtermelését, ezért síkossá válik a hüvely, védi a nyálkahártyát.(Előnyös még a menopauza idején illetve az ösztrogén hiányos termelődése miatt - később is.) Alkalmazás: az előjáték után közvetlen a hímvessző behatolása előtt egy borsónyit bevinni a hüvely bejáratához, a G ponthoz. Anális szeretkezésnél is kiváló - véd a fertőzésekkel szemben is.
 
BARTOLINE ZSELÉ TASAKOS 6X5ML
 
Praktikus, 6 tasakot tartalmazó kiszerelésben. Intim kapcsolatokhoz ajánlott síkosító anyag. Aloe Verát tartalmaz, amely segíti megőrizni a pH-egyensúlyt a hüvelyben, valamint a méhszáj körüli hámsejteket védi. Magas az E és F vitamin tartalom is. Az aktus során a női érzékenységet növeli, a férfiét segít szabályozni.Őszibarack illatú és ízű - orálisan is használható. Fokozza a Bartoline mirigyek nedvtermelését, ezért síkossá válik a hüvely, védi a nyálkahártyát.(Előnyös még a menopauza idején illetve az ösztrogén hiányos termelődése miatt - később is.) Alkalmazás: az előjáték után közvetlen a hímvessző behatolása előtt egy borsónyit bevinni a hüvely bejáratához, a G ponthoz. Anális szeretkezésnél is kiváló - véd a fertőzésekkel szemben is.
 
VÁLTOZÓKOR TÜNETEK MÉRSÉKLÉSE 
 
REMIFEMIN PLUS FILMTABLETTA 60x
 
A Remifemin plus filmtabletta  növényi hatóanyagokat (rövidágú poloskavész gyöktörzs száraz kivonata, orbáncfű száraz kivonata) tartalmazó gyógyszer, a változókorral (klimax) járó lelki és testi (ún. neurovegetatív) panaszok - mint hőhullámok, nagyfokú verejtékezés, álmatlanság, lehangoltság (depresszió), belső feszültség, nyugtalanság, ingerlékenység, csökkent koncentráló-készség, szorongásos panaszok és késztetési zavarok - kezelésére javallt, azokban az esetekben,  amikor a panaszok előterében a lelki (pszichés) tünetek állnak.
 
 
 
KLIMIN KAPSZULA 30x
 
A klimax panaszait enyhítő, nem hormonális gyógyhatású készítmény. A Klimin borágóolajat tartalmaz, amely gammalinolénsav tartalmával fokozza a barna zsírszövet aktivitását, s ezzel megelőzi az elhízást és jótékonyan befolyásolja a hőhullámokat. Egyúttal véd a cukorbetegség ellen, ebben a készítmény króm- és mangántartalma is segít. A Klimin csukamájolajat is tartalmaz, amiben olyan többszörösen telítetlen zsírsavak vannak (EPA, DHA), amelyek csökkentik a vér koleszterinszintjét, gátolják az érfalak károsodását, tehát hatékonyan védenek a szív- és érrendszeri betegségek ellen. Magas D3 vitamin és fluor tartalma révén gátolja a mész kioldódását a csontokból, ezáltal megelőzi a csontritkulást.
 
 
PHYTO SOYA KAPSZULA 60x
 
A szójakivonat olyan fitoösztrogéneket tartalmaz, melyek ösztrogen agonista és antagonista hatású vegyületek. Legnagyobb mennyiségben a hüvelyesekben termelődnek, közülük is legtöbbet a szója tartalmaz. Szójában az izoflavonok glikozid (genistin és daidzin) formában vannak jelen, és a tápcsatornában - enzim hatására - szabadulnak fel az aktív izoflavonok.