Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

rolex replika
Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


Napozás

 

 

BABE fényvédő- és napozószerek

 

Napfény elleni védelem normál bőrre

 

BABÉ KÉZKRÉM PH5.5 50ML

 

Fényvédőket tartalmaz, így egész évben védi a kezeket a nap káros sugaraitól Mélyen hidratálja, puhítja és regenerálja a bőrt. Nyugtatja és védi az érzékeny, száraz bőrfelületet. Nem zsíros krém. Késlelteti az öregkori foltok megjelenését. Alkalmazható kontakt dermatitis, atópiás ekcéma és leukoderma esetén.

 


BABÉ OLAJMENTES FÉNYVÉDŐ ARCKRÉM PH7.5  SPF 50+ 50ML

 

Olajmentes textúra - tökéletesen felszívódik. Széles spektrumban védi az arc bőrét az UVA és UVB sugaraktól. Védi a bőrt a károsító szabad gyökök ellen. Bőrnyugtató és bőrkímélő összetevőket tartalmaz. Vízálló készítmény. Fizikai kémiai és növényi fényvédőket tartalmaz. Alkalmazható intoleráns és allergiás bőrön. Hipoallergén - nem tömíti el a pórusokat. Zsíros, pattanásos, vagy kombinált bőrre, vagy napozás kezdetére, a gyógyszeres kezelések hatására érzékennyé vált bőr, a pigmentfoltok, műtéti hegek és lézeres kezelések utáni bőr védelmére.

 


BABÉ FÉNYVÉDŐ ARCKRÉM PH7.5  SPF 50+ 50ML

 

Olajmentes textúra - tökéletesen felszívódik. Széles spektrumban védi az arc bőrét az UVA és UVB sugaraktól. Védi a bőrt a károsító szabad gyökök ellen. Bőrnyugtató és bőrkímélő összetevőket tartalmaz. Vízálló készítmény. Fizikai kémiai és növényi fényvédőket tartalmaz. Alkalmazható intoleráns és allergiás bőrön. Hipoallergén - nem tömíti el a pórusokat. Száraz, világos bőrre, vagy napozás kezdetére.

 


BABÉ SPRAY PH7.5  SPF 20 200ML

 

Könnyű, nem zsíros textúra – spray. Széles spektrumban véd az UVA és UVB sugaraktól. Védi a bőrt a szabad gyököktől. Bőrnyugtató és bőrkímélő összetevőket tartalmaz. Víz és izzadásálló. Kémiai és növényi fényvédőket tartalmaz. Felvitele egyszerű és tökéletesen felszívódik. A sötét, vagy napbarnított bőrre javasolt. Kifejezetten ajánlott kültéri sportoláshoz és egyéb tevékenységhez. Hipoallergén. Nem tömíti el a pórusokat.

 


BABÉ NAPTEJ PH7.5  SPF 30 100ML

 

Könnyű, nem zsíros textúra – spray. Széles spektrumban véd az UVA és UVB sugaraktól. Védi a bőrt a szabad gyököktől. Bőrnyugtató és bőrkímélő összetevőket tartalmaz. Víz és izzadásálló. Kémiai és növényi fényvédőket tartalmaz. Felvitele egyszerű és tökéletesen felszívódik. Minden bőrtípusra, világos bőrre vagy napozás kezdetére javasolt. 


BABÉ NAPTEJ PH7.5  SPF 50+ 100ML

 

Könnyű, nem zsíros textúra – spray. Széles spektrumban véd az UVA és UVB sugaraktól. Védi a bőrt a szabad gyököktől. Bőrnyugtató és bőrkímélő összetevőket tartalmaz. Víz és izzadásálló. Kémiai és növényi fényvédőket tartalmaz. Felvitele egyszerű és tökéletesen felszívódik. Az érzékeny, vagy világos bőrre javasolt.


BABÉ ÖNBARNÍTÓ KENDŐ

 

Napozás nélkül biztosít természetes és egyenletes barnaságot. Olajmentes készítmény. Hipoallergén és nem tömíti el a pórusokat. Nem tartalmaz fényvédőket. Alkalmazható arcra és testre egyaránt. Különösen ajánlott olyan érzékeny bőrre, mely nem tolerálja a napsugárzást.

 


BABÉ AJAKÁPOLÓ SPF 30 4G

 

Nyugtatja, védi és ápolja az ajkakat. Védi az ajkakat a hidegtől és a nap káros hatásaitól. Tápláló hatású és helyreállítja az ajkak zsírellátottságát. Megakadályozza kicserepesedést. Ajánlott száraz, kicserepesedett ajkakra. Alkalmazható kontakt dermatitisz, akne kezelések okozta irritáció és ajakgyulladás ellen.

 

Napfény elleni védelem gyermekeknek

 

BABÉ SPRAY SPF 30 GYERMEKEKNEK, PH 7.5 200 ML

 

Könnyű textúra - nem zsíros – spray. Széles spektrumban véd az UVA és UVB sugaraktól. Védi a bőrt a szabad gyökök ellen. Bőrnyugtató és bőrkímélő összetevőket tartalmaz. Vízálló és dörzsölésálló. Kémiai és növényi fényvédőket tartalmaz . Alkalmazható intoleráns és allergiás bőrön. Hipoallergén - nem tömíti el a pórusokat. Könnyen kenhető és tökéletesen felszívódik. Nem tartalmaz tartósítószert és illatanyagot.

 


BABÉ GYERMEKNAPTEJ, SPF 50+ 100 ML

 

Széles spektrumban védi az arcot és a testet az UVA és UVB sugaraktól. Könnyű textúra - nem zsíros. Védi a bőrt a szabad gyökök ellen. Bőrnyugtató és bőrkímélő összetevőket tartalmaz. Vízálló és dörzsölésálló. Fizikai kémiai és növényi fényvédőket tartalmaz. Nem tartalmaz tartósítószert és illatanyagot. Hipoallergén - nem tömíti el a pórusokat.

 

 

EUCERIN fényvédő- és napozószerek

 

Napfény elleni védelem normál bőrre

 

EUCERIN SUN MATTÍTÓ NAPOZÓ FLUID ARCRA FF50+ 50ml

 

Könnyű, finom állagú fluid, mely gyorsan beszívódik. Matt arctónust eredményez. Vízálló

Használatával elkerülhetők a pigmentfoltok kialakulása. Ajánlott zsíros, pattanásos, mitesszeres arcbőrre is. Illatanyagmentes. Hatékony UVA/UVB fényszűrő rendszer a Tinosorb® S-sel. Biológiai védelem a Licochalcone segítségével. A bőr mélyebb rétegeit is védi a napsugárzás káros hatásai ellen.

 


EUCERIN SUN NAPOZÓ SPRAY FF20 200ml

 

Könnyű, finom állag, mely gyorsan beszívódik. A spray használata gyors és egyszerű. Vízálló. Az EU szabványoknak megfelelő közepes besorolású UVA/UVB fényvédelem. Illatanyagot tartalmaz. Hatékony UVA/UVB fényszűrő rendszer a Tinosorb® S-sel. Biológiai védelem a Licochalcone segítségével. A bőr mélyebb rétegeit is védi a napsugárzás káros hatásai ellen.

 


EUCERIN SUN EXTRA KÖNNYŰ NAPTEJ FF50 150ml

 

Könnyű, finom állag, mely gyorsan beszívódik. A spray használata gyors és egyszerű. Vízálló. Az EU szabványoknak megfelelő közepes besorolású UVA/UVB fényvédelem. Illatanyagot tartalmaz. Hatékony UVA/UVB fényszűrő rendszer a Tinosorb® S-sel. Biológiai védelem a Licochalcone segítségével. A bőr mélyebb rétegeit is védi a napsugárzás káros hatásai ellen.

 

 

Napfény elleni védelem a napallergiára hajlamos bőrre

 

EUCERIN SUN NAPALLERGIA ELLENI KRÉM-GÉL FF25 150ml

 

Védi a bőrt a napallergiával szemben. Könnyű állagú, nem ragad. Vízálló. Illat-, színezőanyag- és emulgeálószer-mentes. Hatékony UVA/UVB fényszűrő rendszer AGR (Alpha-glucosyl-rutin) hatóanyaggal. E-vitamint tartalmaz, mely segíti a bőr saját, szabadgyökök elleni védekező képességét.

 


                               

EUCERIN SUN NAPALLERGIA ELLENI KRÉM-GÉL FF50 150ml

 

Védi a bőrt a napallergiával szemben. Könnyű állagú, nem ragad. Vízálló. Illat-, tartósítószer- és emulgeálószer-mentes. Hatékony UVA/UVB fényszűrő rendszer AGR (Alpha-glucosyl-rutin) hatóanyaggal. Licochalcone A hatóanyagot tartalmaz, mely segíti a bőr saját, szabadgyökök elleni védekező képességét.

 


                              

EUCERIN SUN NAPOZÁS UTÁNI KRÉM-GÉL 150ml

 

Megnyugtatja, hűsíti és regenerálja napozás után a bőrt. Könnyű állagú, nem ragad. Illat-, színezőanyag- és emulgeálószer-mentes. AGR (Alpha-glucosyl-rutin) hatóanyagot tartalmaz, mely egy erős antioxidáns hatású növényi kivonat. E-vitamint tartalmaz, mely segíti a bőr saját, szabadgyökök elleni védekező képességét.

 

 

Napfény elleni védelem gyermekeknek

 

EUCERIN SUN GYERMEK NAPTEJ ÁSVÁNYI SZŰRŐVEL FF25 150ml

 

Kémiai UV-szűrőket nem tartalmaz. Kifejezetten vízálló. Illat- és színezőanyag-mentes. A hatékony UVA/UVB fényvédelem a mikropigment technológián alapul, mely visszaveri a nap UV-sugarait közvetlenül a bőr felszínéről, anélkül, hogy az a bőr mélyebb rétegeit elérné.E-vitamin tartalommal, mely javítja a bőr saját védekező képességét. Dexpanthenolt tartalmaz, mely megnyugtatja a bőrt. A termék használható száraz, nagyon száraz bőrű gyermekek esetében is.

 


 

EUCERIN SUN GYERMEK NAPTEJ  FF50+ 150ml

 

Az EU szabványoknak megfelelő magas UVA/UVB fényvédelemmel rendelkezik. Kifejezetten vízálló. Illat- és színezőanyag-mentes. Hatékony UVA/UVB fényszűrő rendszer a Tinosorb® S-sel. E-vitamin tartalommal, mely javítja a bőr saját védekező képességét. Dexpanthenolt tartalmaz, mely megnyugtatja a bőrt. A termék használható száraz, nagyon száraz bőrű gyermekek esetében is.

 


EUCERIN SUN GYERMEK NAPOZÓ  SPRAY FF50+ 200ml

 

Az EU szabványoknak megfelelő magas UVA/UVB fényvédelemmel rendelkezik. Kifejezetten vízálló. Illat- és színezőanyag-mentes. Hatékony UVA/UVB fényszűrő rendszer a Tinosorb® S-sel. E-vitamin tartalommal, mely javítja a bőr saját védekező képességét. Dexpanthenolt tartalmaz, mely megnyugtatja a bőrt. A termék használható száraz, nagyon száraz bőrű gyermekek esetében is.

 

 

 

BIODERMA

fényvédő- és napozószerek fényérzékeny bőrre

 

BIODERMA PHOTODERM MAX KRÉM SPF50+  40ml

 

Fényérzékeny bőrre ajánlott, UVA és UVB elleni védelmet biztosító, hidratáló, víz- és izzadtságálló, legerősebb fényvédő faktorral készített krém.

 


 BIODERMA PHOTODERM MAX SZÍNEZETT KRÉM SPF 50+  40ml

 

Fényérzékeny bőrre ajánlott, UVA és UVB elleni védelmet biztosító, hidratáló, víz- és izzadtságálló, legerősebb fényvédő faktorral készített krém. Színezett krém, amely elfedi a pigmentált területek elfedését, pl. bőrhibák.